Close

Case:
Den Hâneker

…met M erbij

Samen sterk voor de streek!

Den Hâneker, dé natuur- en landschapsvereniging van de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden vierde in 2019 haar 25 jarige jubileum. Een vereniging met een stevige basis, met voldoende uitdagingen voor de toekomst binnen haar diverse werkterreinen. Als bestuurslid ben ik 5 jaar lang nauw betrokken geweest bij een groot deel van de initiatieven.

 

Creaties …met M erbij

Een herkenbare professionele uitstraling naar buiten toe is een must voor elk bedrijf, maar zeker ook (netwerk)vereniging. Niet alleen voor haar leden (interne communicatie), maar zeker ook extern voor de uitstraling binnen de regio, provincie etc.

Voor Den Hâneker mocht …met M erbij een huisstijlhandboek opstellen en o.a. de kwartaal nieuwsbrief Poldernieuws in een ‘vernieuwd’ jasje steken. In dezelfde lijn zijn inmiddels ook folders, roll-up banners, spandoeken etc. ontwikkeld.

 

Educatiepakketen voor scholen

Samen met de leden van de werkgroep Educatie zijn er diverse educatiepakketten ontwikkeld voor kinderen van de basisschool. Deze sets dienen ter voorbereiding in de klas op een educatie op de boerderij. Een mooie mix van theorie & praktijk. Alles in het kader van ‘Samen sterk voor de streek

 

Vanaf 2022 focus ik me op het design van de corporate uitingen voor de vereniging en de projecten ‘Vierdaagse Alblasserwaard’ en ‘Ontdek de Alblasserwaard’. Wil je daar meer over weten? Stuur dan een mail naar info@metmerbij.nl.