Close

Case:
AKC ID Consulting

…met M erbij

Van creatief plan tot volledige uitwerking...

Eind 2016 ontving ik de vraag:

“Ik heb een nieuw logo nodig. En daarbij ook een presentatie-template, facturatie bestand en basis voor adviesrapport. Wil jij een voorstel uitwerken voor de huisstijl van mijn nieuwe bedrijf?”

 

Logo & huisstijl

Na een intake op kantoor bij …met M erbij en het inventariseren van de wensen qua kleur, uitstraling zijn we samen aan de slag gegaan. Het eerste document met concepten werd zeer enthousiast ontvangen en na het uitwerken van een aantal varianten ontstond het nieuwe logo voor AKC ID Consulting. De stijl (typografie & kleurgebruik) zijn vervolgens doorgetrokken in een facturatie bestand, een adviesrapport en tenslotte een presentatie template in PowerPoint.

 

Voor de volledigheid is er een huisstijlhandboek opgemaakt, met informatie over alle kleurnummers, lettertypes en advies over het consequent gebruik van de diverse documenten.

 

Fotoshoot

Samen met Jord Visser hebben we een beeldbank samengesteld met unieke authentieke foto’s. Een mix van portretfoto’s en sfeerfoto’s in de binnenstad van Gorinchem en in kantoorsetting. Deze foto’s zijn als basis gebruikt voor de website, presentaties en natuurlijk profielfoto’s voor o.a. LinkedIn.

 

Website

De wensen voor een website waren helder: een online visitekaartje met beknopte informatie en een contactmogelijkheid. Het eindresultaat van onepage website (in samenwerking met BureauTint) is te vinden op www.akc-id-consulting.nl