Websites PMB & PMH

Opdrachtgever:


Post Metaalbewerking B.V. – Gorinchem (PMB)
Post Marine Heating B.V. – Gorinchem (PMH)

 


Project:

 

Lancering vernieuwde websites voor Post Metaalbewerking B.V. (PMB) en Post Marine Heating B.V. (PMH)

 

 

Periode:


2017 – 2018

Websites PMH_PMB - met M erbij

Projectomschrijving:

 

Eind oktober 2017 ontving ik een mail met als onderwerp ‘Kun je ons helpen?‘. Een mail vanuit Post Metaalbewerking B.V. en Post Marine Heating.com uit Gorinchem. Zij waren op zoek naar een professional om in gesprek te gaan over social media, inrichting van het bedrijf, overall professionele uitstraling, vormgeving van communicatiemiddelen en coördinatie van fase 2 van een 2-tal websites.


Na een eerste kennismaking begin november hebben we samen de prioriteiten bepaald. Een werkbonnenboek voor Post Marine Heating B.V. en advertentiemateriaal waren urgente middelen waar vraag naar was. Vormgeving hiervan in een ‘nieuw jasje’ is eerst opgepakt.

Lancering tweetal websites

Aan de achterkant was al hard gewerkt aan de bouw van een tweetal vernieuwde websites. De uitdaging voor dit project lag bij het vullen van de website met beeld & tekstmateriaal, evenals de finishing touch qua uitstraling.

 

Na het maken van een moodboard en het doorspreken van wensen t.b.v. beeldmateriaal is er gekozen om een beeldbank met eigen authentiek beeldmateriaal te gaan vullen. Hiervoor zijn een aantal fotoshoot-dagen ingepland en op locatie/ in de fabriek is samen met Jord Visser voor beide bedrijven gefotografeerd. De technische bouw van de sites is wederom succesvol afgerond in samenwerking met Bureau Tint.


Het eindresultaat, inclusief beeldmateriaal, is te zien op:
www.postmetaalbewerking.nl
www.postmarineheating.com

Doorlopende samenwerking

Het doorvoeren van de nieuwe look & feel in alle uitingen en communicatiemiddelen zal – in samenspraak met de opdrachtgever – gefaseerd gaan verlopen. Evenals het up-to-date houden van beide websites.Vergelijkbare projecten?

Check ook website Airofiller, huisstijl Dagbesteding Buitenleven en herpositionering UniePlaza.

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren