Website OV Oranje Boven

Opdrachtgever:


Oranjevereniging Oranje Boven – Bleskensgraaf

 


Project:

 

Lancering vernieuwde website voor Oranjevereniging Oranje Boven.

 

 

Periode:


voorjaar 2018

Website OV Oranje Boven_met M erbij

Projectomschrijving:

 

Eind 2017 heeft Oranjevereniging Oranje Boven …met M erbij benaderd voor de ontwikkeling van een vernieuwde website voor de vereniging. De huidige website was ernstig gedateerd, verouderd en absoluut niet onderhoudsvriendelijk.

We zijn gestart met de inventarisatie van wensen, kleurgebruik en een overzicht van vergelijkbare websites van verenigingen waarover het bestuur enthousiast was. De optelsom van deze elementen heeft geresulteerd in een moodboard en concept uitwerking voor de nieuwe site. Na akkoord op dit concept is gesproken over de lanceringsdatum (voorafgaand aan de feestweek in april 2018) en gestart met de bouw.

 

Website Oranjevereniging Oranje Boven

De vernieuwde site is opgebouwd in WordPress en voorzien van de volgende rubrieken:

  • homepage
  • ‘over ons’ pagina,
  • activiteitenpagina met carrousel op datum
  • fotopagina
  • pagina met verhuur mogelijkheden
  • contactpagina.

Na lancering is er een handleiding geschreven en heeft …met M erbij nog een avond met een aantal bestuursleden om tafel gezeten om de werking van de website uit te leggen, zodat zij dit in de toekomst heel eenvoudig zelf kunnen onderhouden.

Dit project is wederom succesvol afgerond in samenwerking met Bureau Tint. Het eindresultaat is te zien op: www.ovoranjeboven.nl


Vergelijkbare projecten?

Check ook website Airofiller, positionering Bed & Breakfast Hoornaar en websites Post Metaalbewerking B.V. & Post Marine Heating B.V.

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren