Uitgeverij Thema: vormgeving producten

Opdrachtgever:


Thema – uitgeverij van Schouten & Nelissen

 


Project:

 

In de zomermaanden van 2017 heeft …met M erbij voor Uitgeverij Thema de opmaak van het binnenwerk voor “Projectmatig werken anno nu” verzorgd. Een half jaar later is wederom de vraag vanuit de auteurs gekomen om in dezelfde lijn de opmaak van het binnenwerk voor de waaier “Sprint jezelf door scrum” uit te voeren.


Periode:


2017 – 2018

Uitgeverij Thema_ vormgeving producten_met M erbij_waaier_boek

Projectomschrijving:

 

Na jarenlang de promotie van Uitgeverij Thema te hebben gedaan, ben ik gevraagd om een boek en waaier te gaan opmaken. Zo leuk!

 

“Be open to whatever comes next”.

Binnenwerk ‘Projectmatig werken anno nu’

Met auteurs Patries Quant en Floris Quant, en uitgever/ productmanager Colinda Buchner  van Uitgeverij Thema de vormgeving van het binnenwerk van “Projectmatig werken” verzorgd, incl diverse illustraties over watervallen en scrum methodes.Een mooie uitdaging, waarbij we regelmatig samen een kop koffie op kantoor van …met M erbij hebben gedronken en met elkaar tot een mooi product zijn gekomen.


Direct het boek bestellen? Ga naar: Projectmatig werken anno nu


Waaier ‘Sprint jezelf door scrum’

Na de prettige samenwerking eind 2017  benaderd door Patries Quant om ook de opmaak van de waaier ‘Sprint jezelf door scrum’ op me te nemen. Wederom een nieuwe ervaring, want bij de opmaak van een waaier heb je toch echt met andere zaken rekening te houden dan bij een boek.


Direct de waaier bestellen? Ga naar: Sprint jezelf door scrumVerder lezen of kijken?

Check ook Vlog #9: Feestje eerste boek …met M erbij

Reactie van de opdrachtgever:

 

“Mariëlle heeft de vormgeving van het boek ‘Projectmatig werken anno nu’ gedaan. Het is prettig samenwerken met Mariëlle, ze weet waar ze het over heeft, denkt mee en is flexibel. Mariëlle komt haar afspraken na en is zeer betrokken.” –  Colinda Buchner (uitgever/ productmanager Uitgeverij Thema)

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren