Studiegids New Heroes 2017

Opdrachtgever:


New Heroes

 


Project:

 

Vormgeving studiegids New Heroes 2017.

 

Periode:


zomer 2017

Projectomschrijving:

 

Het New Heroes programmaboek was inmiddels verouderd door de komst van nieuwe leerreizen, het toevoegen van ruim 50 Engelse leerreizen en de vele extra mogelijkheden voor de B2B markt. Om die reden is …met M erbij dus weer uitgenodigd voor een briefing bij New Heroes op kantoor in Den-Bosch.

 

Tijdens deze meeting spraken we over o.a. beeldmateriaal, verhouding tekst/ beeld, formaat van de studiegids, de diverse teksten, de wensen per leerreis en de planning. Daarna is het ontwerp-proces gestart. Nog eenmaal hebben we met elkaar om tafel gezeten om nog wat aanpassingen door te spreken voor de B2B markt. Daarna zijn alle final teksten opgenomen in de gids, een aantal correctierondes over-en-weer geweest en is gids op A4 formaat eind oktober naar de drukker gegaan (totaal 52 pagina’s).

 

Verder lezen of kijken?
Vlog #12: Op zoek naar inspiratie …met M erbij
Vlog #13: Knippen & plakken …met M erbij
Vlog #16: Netwerken …met M erbij

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren