Publiciteitsplan New Heroes

Opdrachtgever:


New Heroes

 


Project:

 

Coördinatie publiciteitsplan lancering


Periode:


januari t/m april 2016

Projectomschrijving:


In de maanden, voorafgaand aan de officiële lancering van het online trainingsplatform New Heroes, is  …met M erbij gevraagd om het publiciteitsplan te coördineren. Vanuit de projectgroep werden er diverse communicatiedoelgroepen geformuleerd. Denk aan: medewerkers, familie, aandeelhouders, auteurs, persrelaties, stakeholders etc. Per communicatiedoelgroep werden er vervolgens acties bedacht. Deze acties varieerde van een brief, een informatiepakket, een bijeenkomst en beurspresentatie. Voor elke uiting/ actie gold een andere deadline. Concrete onderdelen uit dit plan waren o.a.:

 

1) Lanceringsbijeenkomst

Organisatie van een lanceringsbijeenkomst voor alle medewerkers van Schouten & Nelissen. Uiteindelijk zijn dit 3 sessies geworden op 1 dag. Medewerkers konden zich hiervoor online inschrijven. Tijdens de 2-uur durende sessie (invulling in samenwerking met het team van Supersky) was ruimte voor entertainment, informatie, interactie en niet te vergeten presentatie van het team van de Heroes incl. Monty. Alle deelnemers ontvingen na afloop een goed gevulde goody-bag. De dag werd afgesloten met een feestelijke borrel.

 

2) Mailing per doelgroep

Coördineren van diverse mailings naar pers, stakeholders, masters, ontwikkelaars, suppliers en overige contacten. Na het verzamelen van alle adressen, is er per doelgroep een aparte brief geschreven. Voor een aantal mailings is nog een extra voucher, flyer en/ of gadget ontwikkeld. Een deel van de brieven zijn persoonlijk ondertekend door de New Heroes medewerkers.

 

3) Next Learning 2016 beurs

Voor de Next Learning 2016 beurs was een beperkte presentatie-ruimte beschikbaar van 1 m2. De uitdaging was dan ook groot om hier een flitsende presentatie voor te bedenken. Voor deze beurs zijn ook nog aanvullend posters, actiekaarten en vouchers gemaakt door …met M erbij.

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren