Programmaboek New Heroes 2016

Opdrachtgever:

 

New Heroes

 

 

Project:

 

Vormgeving Programmaboek New Heroes 2016 in een oplage van 5.000 exemplaren.

 

 


Periode:


voorjaar 2016

Programmaboek New Heroes ...met M erbij

Projectomschrijving:

 


We zijn gestart met een brainstorm met het team van New Heroes. Tijdens dit overleg is gesproken over o.a.

  • de look & feel van New Heroes,
  • de vorm van het boek,
  • de omvang (formaat)
  • en de gewenste uitstraling.

Daarna heeft …met M erbij een aantal voorstellen uitgewerkt.

 

Na een aantal aanpassingen was het definitieve format bepaalt. Voor de indeling zijn dezelfde categorieën als op de website aangehouden: Management & Leiderschap, Communicatie, Commercie, Teams, Makkerlijker werken & leven, Leven & Loopbaan, Diversiteit en Helder denken. Per training zijn er beelden geselecteerd, teksten geschreven, quotes bedacht.

 

Uiteraard is er ook ruimte voor een inleiding, een toelichting over het platform, de USP’s, een B2B verhaal, een inhoudsopgave en afsluitende index. Dit maakt dat er uiteindelijk 162 pagina’s nodig waren.

 

Door het maken van goede afspraken – met zowel opdrachtgever als drukker – over de planning, de aanlevering van input, het geven van feedback & correcties is het gelukt om het programmaboek op de dag van lancering gereed te hebben.

 

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk de hier de PDF van het programmaboek.

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren