Presentatie Andre Schuurman

Opdrachtgever:


Andre Schuurman

 

 

Project:

 

Zakelijke presentatie: ontwikkelen van een logo/ huisstijl en doorvertaling naar visitekaartjes, promotiekaarten (incl. coördinatie van fotoshoot).

 

 Periode:

 

voorjaar 2016

Presentatie Huisstijl Andre Schuurman ...met M erbij

Projectomschrijving:


Andre Schuurman treed al jarenlang op, maar hij kwam bij …met M erbij met de vraag om zijn zakelijke presentatie naar een hoger niveau te tillen. Hij wilde graag een officieel logo en huisstijl voor zijn communicatie uitingen. Na het inventariseren van de wensen qua kleur, uitstraling, benodigdheden zijn we samen aan de slag gegaan.

 

 

1) Ontwikkeling logo

Andre Schuurman had nog geen logo. De vraag was om een logo te ontwikkelen waarbij in 1 oogopslag helder was waar hij voor stond. Al een aantal jaren was hij bekend onder zijn naam, dus daarom zijn we gekomen tot een mix van “woordmerk” en een aansprekend beeld van een zanger.

 

2) Visitekaartjes

De stijl (typografie & kleurgebruik) van het logo is vervolgens doorgetrokken in het ontwerp van de visitekaartjes.

 

3) Fotoshoot & Promotiekaarten

Naast visitekaartjes, wilde Andre graag promotiekaarten hebben om tijdens zijn optredens uit te kunnen delen. Professionele foto’s van hem als zanger waren er nog niet, dus hiervoor is een afspraak gemaakt met een fotograaf. Tijdens deze shoot is …met  M erbij meegegaan om e.e.a. te coördineren en er zorg voor te dragen dat de beeldbank goed gevuld zou worden (o.a. voor social media, website en overige promotie-middelen). Vervolgens zijn er een aantal promotiekaarten ontworpen en als full colour kaarten gedrukt.

 

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren