Positionering Bed & Breakfast Hoornaar

Opdrachtgever:


Bed & Breakfast Hoornaar

 


Project:

 

De positionering voor Bed & Breakfast Hoornaar heeft …met M erbij voor haar rekening genomen.  Gestart is met een logo ontwerp, doorvertaling van de huisstijl naar diverse communicatie-/ promotiemiddelen, ontwikkeling van een website en opzetten van Facebook account & social strategie. De wekelijkse updates (webcare) worden ook verzorgd door …met M erbij.


Periode:


vanaf voorjaar 2017

Positionering Bed Breakfast Hoornaar_met M erbij

Projectomschrijving:

 

Voorjaar 2017 heeft Bed & Breakfast Hoornaar haar deuren geopend. Hiervoor heeft …met M erbij de positionering voor haar rekening genomen en de volgende werkzaamheden verricht:

 

Logo & huisstijl

Voor Bed & Breakfast Hoornaar is een groen logo ontworpen, dat het landelijke karakter van het appartement en de omgeving benadrukt. De naam is goed leesbaar/ herkenbaar opgenomen in het logo en consequent doorgevoerd in diverse uitingen.

Naast het logo zijn er ook andere communicatie-/ promotiemiddelen ontworpen. Bijvoorbeeld:
– promotiekaarten voor wandelaars & fietsers
– deurstickers
– opdruk voor op de brievenbus
– reclame uiting voor aan de weg

 

Website

Voor de promotie van de Bed & Breakfast Hoornaar is, in samenwerking met Bureau Tint, een website gebouwd in WordPress. Wensen hiervoor waren: voldoende ruimte voor foto’s, aansprekende teksten, nieuws, wandel-/ fiets inspiratie in de omgeving, een reserveringsmodule en uiteraard een eenvoudig contactformulier. Het eindresultaat is te zien op: www.bbhoornaar.nl. Ook heeft …met M erbij het fotomateriaal verzorgd.

 

Social media

Natuurlijk mag aandacht op social media niet ontbreken. We zijn gestart met een bedrijfspagina op Facebook: bbhoornaar. De wekelijkse updates op deze pagina worden door …met M erbij verzorgd (social webcare).

 

Promotiefilm

Natuurlijk mag een promotiefilm voor op de website en social media kanalen niet ontbreken in de communicatiemix. Video geeft wellicht een nog betere indruk dan foto’s van de mogelijkheden van het appartement…

 

 

Verder lezen of kijken?

Check ook Vlog #10: Video & fotoshoot …met M erbij

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren