Logo Schilt Juridisch Advies

Opdrachtgever:


Schilt Juridisch Advies

 


Project:

 

Voor Schilt Juridisch Advies is  …met M erbij gevraagd een logo te ontwerpen.

 


Periode:


mei – juni 2017

Logo Schilt Juridisch Advies - met M erbij

Projectomschrijving:

 

Eerder dit jaar ontving ik onderstaand bericht:

 

“Hoi Mariëlle, ik ga dit jaar als zelfstandige verder onder de naam ‘Schilt Juridisch Advies’ en wil graag een keer koffie met je drinken om te kijken of je een passend logo voor me kunt maken, groetjes Nathalie Schilt”

 

 

Zo gezegd, zo gedaan. In het nieuwe kantoor van Schilt Juridisch Advies op het Dirk IV Plein in Hoornaar hebben we een kop koffie gedronken en de wensen qua kleur, uitstraling doorgenomen. Daarna is …met M erbij gestart met de ontwerpfase.

 

Het eerste document met uitwerkingen werd enthousiast ontvangen en eigenlijk was het eerste ontwerp direct een schot in de roos. Een ‘symbolisch schilt’ in de gewenste kleuren met subtiel de ‘S’ verwerkt. De twee helften staan symbool voor werkgever en werknemer. Waarbij de subtiele grijze lijn een ondersteunende/ helpende hand laat zien.

 

Na het fine-tunen van dit ontwerp is alle informatie verwerkt in een huisstijlhandboek (met o.a. informatie over alle kleurnummers, lettertypes etc.) en zijn de logo’s in diverse formats aangeleverd.

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren