Huisstijl Dagbesteding Buitenleven

Opdrachtgever:


Dagbesteding Buitenleven

 


Project:

 

In het voorjaar van 2018 opent Dagbesteding Buitenleven in Herwijnen. Hiervoor mocht …met M erbij zich buigen over het logo en vervolgens de doorvertaling in diverse communicatiemiddelen zoals folders, visitekaartjes, spandoek en website.

 

Periode:


vanaf zomer 2017 – heden

Dagbesteding Buitenleven folder

Projectomschrijving:

 

Het ontwerp van het logo voor Dagbesteding Buitenleven was het begin van een mooi samenwerking tussen Ingeborg Tromp en … met M erbij.

Logo & huisstijl

Voor onze eerste afspraak ben ik naar Herwijnen gegaan, om zelf te zien waar de toekomstige dagbesteding opgebouwd gaat worden. We hebben samen het binnen- en buitenterrein bekeken en ondertussen gesproken over wensen qua kleur, uitstraling, maar ook doelgroep, aanbod etc. Daarna is …met M erbij gestart met de ontwerpfase.

 

Het eerste document met uitwerkingen werd enthousiast ontvangen. Een illustratie in de kleuren groen & blauw, met veel ruimte voor dieren en het buitengevoel. Met oog voor detail. In een handgeschreven letter. En een rookpluim uit de schoorsteen voor het menselijke/ warme symbolische gevoel.

 

Na het fine-tunen van dit ontwerp is alle informatie verwerkt in een huisstijlhandboek (met o.a. informatie over alle kleurnummers, lettertypes etc.) en zijn de logo’s in diverse formats aangeleverd.

 

Communicatiedragers

De look & feel van het logo zijn vervolgens doorgevoerd in het ontwerp van:

  • het visitekaartje,
  • het blanco (bedank) kaartje,
  • een A5 flyer,
  • een A4 flyer,
  • een online brochure,
  • een spandoek voor langs de weg/ bij de oprit.

…met M erbij coördineerde ook het drukwerk van A tot Z voor Dagbesteding Buitenleven.

Website

Natuurlijk mag een website niet ontbreken. Na het maken van een moodboard en indeling per pagina is er een website gebouwd voor Dagbesteding Buitenleven in WordPress (in samenwerking met Bureau Tint), waarbij veel aandacht is geweest voor sfeerbeleving/ foto’s. Voor de diverse binnen-/ en buitenactiviteiten zijn pakkende iconen ontworpen. Het eindresultaat is binnenkort te zien op: www.dagbestedingbuitenleven.nl

 

Check ook:
Vlog #14: Koeien en schapen …met M erbij

 

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren