Huisstijl AKC ID Consulting

Opdrachtgever:


AKC ID Consulting

 


Project:

 

Voor AKC ID Consulting is  …met M erbij gevraagd een huisstijl te ontwerpen, incl. vertaling naar diverse middelen.

 


Periode:


v.a. januari 2017

Huisstijl AKC ID Consulting ...met M erbij

Projectomschrijving:

 

Eind 2016 ontving ik de vraag:

 

“Ik heb – weer – een nieuw logo nodig. En daarbij ook een presentatie-template, facturatie bestand en basis voor adviesrapport. Wil jij een voorstel uitwerken voor de huisstijl van mijn nieuwe bedrijf?”

 

Logo & huisstijl

Na een intake op kantoor bij …met M erbij en het inventariseren van de wensen qua kleur, uitstraling zijn we samen aan de slag gegaan. Het eerste document met concepten werd zeer enthousiast ontvangen en na het uitwerken van een aantal varianten ontstond het nieuwe logo voor AKC ID Consulting. De stijl (typografie & kleurgebruik) zijn vervolgens doorgetrokken in een facturatie bestand, een adviesrapport en tenslotte een presentatie template in PowerPoint.

 

Voor de volledigheid is er een huisstijlhandboek opgemaakt, met informatie over alle kleurnummers, lettertypes en advies over het consequent gebruik van de diverse documenten.

Fotoshoot

Najaar 2017 zijn we weer om tafel gaan zitten voor de bouw van een website voor AKC ID Consulting. Hiervoor is natuurlijk ook beeldmateriaal nodig, dus …met M erbij is weer een dagdeel met Jord Visser op stap geweest. Een mooie mix van casual beelden, zakelijke portretfoto’s en aanvullend materiaal voor presentaties is gemaakt. Zowel buitenfoto’s in de binnenstad van Gorinchem als foto’s in kantoorsetting zijn gemaakt om de beeldbank goed te vullen.

 

Website

Het eindresultaat van de website is te zien op www.akc-id-consulting.nl

Reactie van de opdrachtgever:

 

“De samenwerking heb ik wederom als zeer prettig en waardevol ervaren. Creatief, professioneel en met oog voor detail.
Je doet je best om verwachtingen te overtreffen en dat lukt je ook! Dank voor het prachtige resultaat.” –  Art Klijn

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren