Folder AmEuro B.V. en fotoshoot

Opdrachtgever:


AmEuro B.V.

 


Project:

 

Folder, fotoshoot en redesign visitekaartje.

 

Periode:


zomer/ najaar 2017

Projectomschrijving:

 

De samenwerking met AmEuro B.V. begon net voor de zomer in 2017, met een aanvraag voor nieuwe visitekaartjes. Er waren al kaartjes, maar het ontwerp hiervan mocht wat eenvoudiger/ rustiger worden qua looks. Zo gezegd, zo gedaan. Visitekaartjes …met M erbij.

 

Fotoshoot

Uiteraard ben ik deze kaartjes persoonlijk gaan afgeven met de enige echte ‘…met M erbij‘ koffiemok. We raakten in gesprek over het kantoor waar zij nu zitten en het feit dat er nog geen professionele zakelijke foto’s gemaakt waren. Lang verhaal kort, na de zomervakantie werd een datum geprikt voor het maken van beelden van de diverse ruimtes en zakelijke portretfoto’s van alle medewerkers.

 

Folder

Met nieuwe visitekaartjes en professionele foto’s mag een folder in dezelfde look & feel natuurlijk niet ontbreken. In plaats van een standaard formaat is er gekozen voor een 3-luik folder op A3 formaat. Goede mix van tekst, beeld en presentatie van logo’s van klanten. Uitgevoerd in een dikker papiersoort, met een mat vernis laag, zodat je ook daadwerkelijk iets in handen hebt.

 

Nieuwjaarskaart

Om het jaar in stijl af te sluiten is er vervolgens in november – op basis van de nieuwe look & feel van de folder en het visitekaartje – een nieuwjaarskaart ontworpen. Deze kaart is in een oplage van 150 exemplaren, voorzien van een pot met snoepjes verspreid in Nederland – Europa en Amerika.

 

Verder lezen of kijken?

Vlog #10: Video en fotoshoot …met M erbij
Vlog #12: Op zoek naar inspiratie …met M erbij

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren