Communication Officer B4F

Opdrachtgever:

 

Breed4Food

 


Project:

 

Tijdens het zwangerschapsverlof van de Communication Officer heeft …met M erbij o.a. de nieuwsbrief verzorgd, de look & feel van de website aangepast en de social media kanalen van Breed4Food bijgehouden.

 

 


Periode:


april – mei – juni – juli 2016

Ad-interim Communication Officer - Breed4Food ...met M erbij

Projectomschrijving:


Tijdens het zwangerschapsverlof van de vaste communicatie medewerker bij Breed 4 Food was …met M erbij ca. 4 maanden verantwoordelijk voor:

 

1) De nieuwsbrief

Begin 2016 is gestart met het versturen van een kwartaal-nieuwsbrief.
Taken: afstemmen van de onderwerpen in samenspraak met de directeur, verzamelen van de input bij de diverse onderzoekers, verzamelen van beeldmateriaal bij de diverse partners, vormgeving van de nieuwsbrief, verzending.

 

2) De beeldbank

Bij diverse partners is er beeldmateriaal opgevraagd & uitgezocht om de beeldbank te vullen. Vervolgens is er gezocht naar stock-beelden. De beeldbank wordt gebruikt voor o.a. presentaties, website en nieuwsbrief.

 

3) De website

De website was vooral tekstueel ingesteld. In goed overleg met de directeur van Breed4Food en de webbouwer is een nieuw voorstel ontworpen en doorgevoerd. De mix van beeld & tekst is nu beter in balans.

 

4) De Social media kanalen

Het nieuws vanuit de organisatie, de diverse onderzoeken of items vanuit de nieuwsbrief doorvertalen naar berichten op de diverse social media kanalen.

 

 

Reactie van de opdrachtgever:

 

“Vanuit Breed4Food heb ik ervaren dat samenwerken met Marielle  leidt tot constructieve
en eenvoudige oplossingen voor complexe zaken” – Bernard de Geus

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren