Beursplan New Heroes

Opdrachtgever:


New Heroes

 


Project:

 

Coördinatie beursplan New Heroes voor de 50+ beurs


Periode:


augustus – september 2016

Projectomschrijving

 

Onderstaande vraag ontving …met M erbij in juli 2016:

 

Gezocht: stand-ontwerp, afmeting 3.00 x 3.00 meter, voor de presentatie van New Heroes tijdens de 50+beurs in de Jaarbeurs van Utrecht.”

 

 

Na het inventariseren van de wensen, zijn er een 3-tal voorstellen uitgewerkt. Hierbij is rekening gehouden met: een zithoek, een ruimte voor informatiemateriaal, aandacht voor Monty-pak, een koffie-corner, kleine berging en toegankelijkheid met publiek (lees: interactie).

 

Op basis van het gekozen voorstel zijn er inkopen gedaan, zijn er diverse communicatiemiddelen uitgewerkt door …met M erbij (o.a. posters – roll-up banners – menukaarten – actievouchers), hebben we met elkaar de handen uit de mouwen gestoken tijdens de opbouw van de beurs en stond …met M erbij ook op de eerste beursdag op de stand voor kleine aanpassingen/ finishing touch.

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren