Handen uit de mouwen – vloggen …met M erbij

15-01-2018

We steken de handen weer uit de mouwen na een korte break rondom de feestdagen met de kindjes, familie en vrienden. Goede voornemens worden in de eerste werkweek van 2018 in de praktijk gebracht met het inschrijven voor een training en het bijwerken van de website.

Handen uit de mouwen

De eerste werkweek van 2018 is al weer een feit. De vakantieperiode is voorbij gevlogen, volop afspraken met familie & vrienden en uitjes met de kinderen. Urenlang hebben we aan de keukentafel gezeten met een stapel speelkaarten om te 31-en, te bepalen wie de Catan winnaar van het gezin was of de langste treinreis kon maken met het spel “Ticket to Ride”. Inmiddels gaan de kinderen weer naar school en is het ‘normale’ ritme weer terug.

De vakantieperiode is ook benut om letterlijk de handen uit de mouwen te steken op kantoor, want een kleine verbouwing is inmiddels een feit. Het meubilair is aangepast, er zijn wat accessoires bijgekomen en er is vooral goed opgeruimd en administratie bijgewerkt zodat we met een schone lei kunnen starten 😉

Werk in uitvoering…

De afgelopen weken ook mijn eigen website weer eens van A tot Z doorgenomen. Eind vorig jaar was het zo druk met het coördineren van websites en werkzaamheden voor opdrachtgevers dat een update zeer wenselijk was…

Sometimes, the advice you tell other people…
is the advice you need to follow 

Nieuwe foto’s (met dank aan Jord Visser – fotograaf), linkjes en teksten gewijzigd, meer CTA mogelijkheden toegevoegd naar mijn YouTube kanaal en nog wat technische zaken aangepast (dank Bureau Tint) zodat het totaalplaatje weer up-to-date is!

Mariëlle de Bruijn - Creatieve Marketing Communicatie Professional

Goede voornemens

En om de vaart er lekker in te houden, ook direct ingeschreven voor een super gave online cursus “Succesvol adverteren op Facebook” bij Birgit Luijk.

Leren is ontdekken dat iets mogelijk is
– Frits Perlz

Als ZZP-er is het onmogelijk om op alle vakgebieden bij te blijven, maar gezien de opdrachten en vragen die ik van opdrachtgevers krijg is dit een van de pijlers waar ik me komend jaar meer op ga focussen. In deze cursus ga ik aan de slag met de volgende doelstellingen:

  • Meer omzet en klanten door middel van Facebook advertenties
  • Een groter bereik en zichtbaar worden
  • Facebook advertentiekosten omlaag brengen/ rendabel maken

Daarnaast zijn een workshop Instagram, workshop Canva, samenwerk-ochtend, skype consultancy calls en een hele dag training op locatie inbegrepen bij dit traject. Whoop whoop, nu al zin in! Benieuwd naar dit traject? Blijf me dan volgen de komende weken!

 

Creatieve groet
…met M erbij

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren