Heerlijk avondje – vloggen …met M erbij

05-12-2017

Het heerlijk avondje van 2017 staat voor de deur. Een mooi moment om de opdrachtgevers van …met M erbij te bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking van afgelopen jaar en ze te verrassen met een gedicht en lekkernij.

Heerlijk (pakjes)avondje

…met M erbij zou niet zo succesvol kunnen zijn zonder het vertrouwen van haar opdrachtgevers en netwerk in combinatie met de fijne samenwerking. Gelijk aan vorig jaar heb ik daarom afgelopen week mijn opdrachtgevers opgezocht om ze hiervoor te bedanken en te verrassen met een ambachtelijk gebakken lekkernij van Bakkerij Soeteman.

 

Gedicht …met M erbij

Naast de speculaaspop heeft de rijmpiet ook haar huiswerk gedaan en bijgaand gedicht uit haar mouw weten te toveren:

Voor …met M erbij was 2017 wederom een fantastisch jaar,
veel mooie opdrachten stonden voor mij klaar.

Na het drinken van een kop koffie of thee,
kwam ik vaak – samen met jou – tot een creatief idee.

Met veel plezier heb ik aan deze opdrachten gewerkt,
en hiermee mijn portfolio versterkt.

Ik heb hiermee verder kunnen bouwen,
maar dat kan natuurlijk niet zonder jouw vertrouwen.

Als dank daarvoor ontvang je een ambachtelijke gebakken lekkernij als geste,
en wens ik je voor 2018 alvast het allerbeste.

Mariële

PS  En natuurlijk hoop ik op termijn,
je wederom van dienst te kunnen zijn.

Koffie met iets lekkers?

Wil je volgend jaar ook iets lekkers bij de koffie? Dan maak ik graag een afspraak met je ;-).
Creatieve groet …met M erbij

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren