Netwerken – vloggen …met M erbij

25-11-2017

Netwerken …met M erbij. Op uitnodiging van Den Hâneker is …met M erbij deze week, namens Bed & Breakfast Hoornaar, naar de inspirerende netwerkavond van de werkgroep ‘Plattelandstoerisme’ geweest. Daarnaast ontving ik een pakketje van New Heroes en laat ik jullie de website van Airofiller zien.

Netwerken en kaasjes eten

Sinds kort is Bed & Breakfast Hoornaar aangesloten bij Den Hâneker. Dit is een vereniging voor natuur- en landschapsbeheer van boeren en burgers die zich inzet om de Alblasserwaard / Vijfheerenlanden zodanig te beheren en te ontwikkelen dat het zijn aantrekkelijkheid behoudt, nu en in de toekomst. De slotavond van de werkgroep “Plattelandstoerisme” vond op 14 november jl. plaats op de boerderij van Booij Kaasmakers in Streefkerk. Na een algemene introductie, vertelde Marijke Booij vol enthousiasme over de historie van de boerderij en alle plannen die zij voor de toekomst hebben. Aansluitend was er een rondleiding  en proeverij met diverse kazen. Super leuk & inspirerend om te zien hoe bevlogen deze mensen met het ambacht kaas maken bezig zijn en zeer zeker ook oog voor detail hebben (de kazen worden niet in een blanco papier gewikkeld, maar in een heel bijzonder jasje waar ik als creatieve vormgever heel enthousiast van kan worden). Daarnaast was het heel leuk om andere Bed & Breakfast eigenaren en toeristische ondernemers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

 

New Heroes pakketje

Eerder liet ik in vlog #13 al zien hoe ik aan het knippen & plakken was voor de Pixiocard van New Heroes. Inmiddels zijn de cards geproduceerd en ontving ik een exemplaar thuis, tegelijk met de nieuwe studiegids. En zoals jullie inmiddels wel weten kan …met M erbij heel blij worden van pakketjes 😉

 

Website Airofiller

Als laatste project in deze vlog deel ik graag het eindresultaat van het website-project voor Airofiller met jullie. Meer informatie over dit project is tevens te vinden op de pagina met projecten van deze site.

Creatieve groet …met M erbij

Netwerken vlog New Heroes pakketje
Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren