Buiten spelen – vloggen …met M erbij

14-11-2017

Buiten spelen …met M erbij. Met dit mooie najaarsweer gaan we naar buiten om afgeronde projecten in de praktijk te bewonderen, conditie op te bouwen, ideeën op te doen en op de fiets (in plaats van met de auto) naar een afspraak met een nieuwe opdrachtgever. Een vlog die zich dus vooral buiten afspeelt 😉
 

Signingmaterialen voor UniePlaza

Veel inwoners van Culemborg (en forenzen) rijden dagelijks langs het pand van UniePlaza, maar hebben geen idee van de mogelijkheden van dit pand. Met die reden heeft …met M erbij in opdracht van Ernest Hoen een spandoek ontworpen voor langs de doorgaande weg, op een formaat van bijna 9 meter breed. Om ook in de avonduren goed zichtbaar zijn, zijn er spots bovenop gemonteerd. Ziet er echt gaaf uit, al zeg ik het zelf 😉

Ook zijn de signingborden langs de weg en op de parkeerplaats aangepast. Nu is de nieuwe look & feel van UniePlaza niet alleen binnen, maar zeker ook buiten zichtbaar.

Buiten spelen

Indien mogelijk gaat …met M erbij met de fiets naar (nieuwe) opdrachtgevers toe. Deze week zat ik aan tafel met twee inspirerende en enthousiaste ondernemers.

En ging ik vervolgens na 2 uur de deur uit met de opdracht om voor een super gaaf initiatief (#toerisme #horeca) een eerste aanzet te maken voor de huisstijl hiervan. Hoe leuk is dat!

 

Creatieve groet …met M erbij

 

 

Fiets met M erbij
Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren