Koeien en schapen – vloggen …met M erbij

23-10-2017

Koeien en schapen …met M erbij. Jaja, we zijn van vele marken thuis 😉 In deze vlog ga ik voor de landelijk gelegen Bed & Breakfast Hoornaar nieuwe foto’s maken en neem ik je mee bij het proces van logo-ontwerp, uitwerking huisstijlmiddelen en website van Zorgboerderij Buitenleven. Een vlog met een agrarisch tintje dus!
 

Fotografie voor Bed & Breakfast Hoornaar

Het is al weer 6 maanden geleden dat de website van Bed & Breakfast Hoornaar is gelanceerd. In het voorjaar is er een beeldbank opgezet  met foto’s uit de omgeving, maar inmiddels sloten deze foto’s niet helemaal meer aan bij het seizoen. En wat is er nu lekkerder dan op een mooie najaars-maandagmiddag naar buiten te gaan met de camera in de hand en het nuttige met het aangename te combineren. Erop uit, de benen strekken, wind in de haren en ondertussen wat foto’s maken van koeien, schapen, molens en meer. De foto’s zijn inmiddels te vinden op www.bbhoornaar.nl

Zorgboerderij Buitenleven logo

Koeien en schapen

Een nieuw project, een nieuwe branche, een nieuw initiatief. Ingeborg Tromp start begin 2018 met Zorgboerderij Buitenleven in Herwijnen. Ze kwam bij mij met de vraag of ik haar wilde helpen qua opstart en de nodige uitingen voor haar wilde verzorgen.

Na een eerste brainstorm, waarin ze duidelijk aangaf dat ze een logo in groen en blauwtinten wilde hebben, heb ik een logo uitwerking gemaakt. Dit was direct een schot in de roos 😉

Vervolgens is deze stijl en look & feel vastgelegd in een huisstijlhandboek en doorgezet naar visitekaartjes, bedankkaartjes, flyers, een spandoek en zijn we nu ook bezig met de website.

Creatieve groet …met M erbij

 

 

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren