Knippen en plakken – vloggen …met M erbij

19-10-2017

Knippen en plakken, dat blijft toch heerlijk om te doen 😉 Na de briefing, een aantal concepten schetsen, uitwerkingen maken in InDesign, knip- en plakwerk voor een goed vergelijk en beoordeling, fine-tunen en samen tot een mooie eindplaatje komen. Dat is het proces dat ik samen met New Heroes heb doorlopen voor het onwikkelen van een New Heroes PixcioCard.

 

PixioCard voor New Heroes

Voor het benaderen van de B2B markt gaat NewHeroes gebruik maken van een PixcioCard. Dit is een uniek en opvallend medium dat de voordelen van video en print combineert. De ‘videobrochure’ is gemaakt van stevig karton en bij het openen ziet de ontvanger op het geïntegreerde LCD-scherm direct een videoboodschap.

Na de briefing, het doorspreken van de wensen qua beeld & kleur ben ik gestart met het schetsen van een aantal concepten, heb ik de uitwerkingen hiervan in InDesign gemaakt, vervolgens een aantal uitwerkingen geknipt & geplakt voor een goed vergelijk en samen met New Heroes gekomen tot een mooi eindplaatje. De card is inmiddels in productie. Binnenkort deel ik graag het eindresultaat met jullie.

KiKa Kids Run

In vlog 7 deelde ik al het proces van het ontwerp van het KikaKidsRun 2017 logo met jullie. Afgelopen week was het dan eindelijk zo ver, op 12 oktober hebben ca 220 kinderen de loopschoenen aangetrokken en zijn gaan rennen voor het goede doel. Het resultaat mag er zijn, met een bedrag van Euro 6151,-!

Een momentje om, naast het zien van mijn 3 rennende boys, ook mijn …met M erbij logo op het bord terug te zien en natuurlijk de doorvertaling van het logo op de sponsorformulieren, de stempelkaarten, de naambordjes en natuurlijk de medailles!

 

Creatieve groet …met M erbij

Medaille KikaKidsRun
Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren