Op zoek naar inspiratie – vloggen …met M erbij

10-10-2017

Op een regenachtige dinsdagmiddag zit ‘M’ met haar handen in het haar…., daarom blik ik in deze vlog even terug op een aantal mooie projecten eerder dit jaar, om zo weer inspiratie op te doen.

Another day at the office

Na weken bruisend van energie, volop creatieve ideeën en elke week nieuwe opdrachten komt er dan zo’n dag dat het even allemaal niet lukt. Dat de inspiratie er niet is, dat het niet borrelt en de puzzelstukjes niet op zijn plaats vallen. Als schrijver zou je zeggen “ik heb een writer’s block”…

 

Op zoek naar inspiratie

Tja, wat doe je dan? Als alle administratie is bijgewerkt en er in de agenda tijd staat om je volgende vlog te gaan edit-en…

Dan ga je daar dus gewoon mee aan de slag! En kijk je terug op de mooie projecten en samenwerkingen van de afgelopen weken waarin o.a. gewerkt is aan diverse uitingen voor UniePlaza, een mooie 3-luik folder voor AmEuro is gemaakt, het logo van Zorgboerderij Buitenleven is ontworpen en een flyer & roll-up banner voor Muziekschool Zaltbommel #samenmakenweerietsmooisvan

flyer roll-up Muziekschool Zaltbommel

Creatieve groet …met M erbij

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren