Video en fotoshoot – vloggen …met M erbij

19-09-2017

In deze weekvlog gaat ‘M’ de video voor Bed & Breakfast Hoornaar edit-en, is de to-do-list erg lang na een weekend Valencia en ben ik een dag op locatie voor twee fotoshoots samen met Jord Visser.

Video

In vlog 7 vertelde ik al over een introductievideo voor Bed & Breakfast Hoornaar. Dit project heeft heel even stil gelegen, maar afgelopen week een avondje lang op kantoor gezeten om het materiaal te edit-en en voila. Het eindresultaat is inmiddels te vinden op YouTube en natuurlijk op de website. Ook is het filmpje gedeeld op de Facebook groep van Bed & Breakfast Hoornaar en al veelvuldig geliked, gedeeld en door duizenden mensen bekeken. Bizar hoe goed video het doet op social.

Fotoshoot

Tijdens de productie van een PowerPointPresenatie voor Art Klijn van AKD ID Consulting B.V. kwamen we er samen achter dat er eigenlijk geen (actueel) zakelijk professioneel beeldmateriaal van hem was. Geen probleem, daar weet ‘M’ wel een oplossing voor 😉 Met fotograaf Jord Visser een datum geprikt, maar toen moest er ook nog een geschikte locatie gevonden worden.

Eerder die week was ik bij AmEuro B.V. op kantoor geweest om de nieuwe visitekaartjes af te geven en dat kantoor leek me een prima uitvalbasis voor deze fotoshoot.

En hoe grappig kan het lopen…, bij AmEuro B.V. was een update van de beeldbank ook meer dan welkom. Een mooie & kostentechnisch handige combi voor twee opdrachtgevers op dezelfde dag!

 

Creatieve groet …met M erbij

Jord Visser - met M erbij - vlog 10
Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren