Feestje eerste boek – vloggen …met M erbij

15-09-2017

Een extra ‘week-vlog’, want klein feestje bij …met M erbij, verrassing in de brievenbus gevonden 😉 ‘Mijn’ eerste boek van Uitgeverij Thema, over ‘Projectmatig werken anno nu’, waarvoor ik de vormgeving van het binnenwerk mocht verzorgen is klaar. Whoop Whoop!

Binnenwerk Thema boek

Begin 2017 ben ik benaderd door Colinda, mijn oud collega van Uitgeverij Thema, om het binnenwerk van ‘Projectmatig werken anno nu’ te gaan vormgeven. Super leuk, super spannend… Na jaren aan de andere kant gewerkt te hebben, als Marketing Communicatie Adviseur bij Uitgeverij Thema is dit wel even andere koek.

Samen optrekken

Met Patries Quant als auteur heb ik het getroffen bij ‘mijn eerste boek-project’. Zij (en niet te vergeten Floris op afstand) was heel flexibel en is meerdere keren naar Hoornaar gekomen om samen aan de slag te gaan met alle schema’s en illustraties die nodig waren om de theorie achter de “Waterval-methode” en de “Scrum-methode” visueel helder te krijgen. De ideeen en wensen vertalen naar overzichtelijke schema’s, rekening houdend met slechts 1 steunkleur. Een aardige klus, maar erg leuk als de auteur uiteindelijk zo blij is met het eindresultaat. En ik dus zelf ook in deze vlog, hahaha!

En als je dan ook nog eens zo’n lief kaartje bij je pakketje in de bus ontvangt van Colinda Buchner van Uitgeverij Thema…, dan kan het weekend eigenlijk niet beter beginnen 😉

 

Creatieve groet …met M erbij

 

Vlog 9 Feestje 1e Thema boek
Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren