Advertentiemateriaal – vloggen …met M erbij

05-09-2017

In deze weekvlog weer een kijkje achter de schermen bij …met M erbij. Ik laat je het nieuwe advertentiemateriaal van UniePlaza zien, tref voorbereidingen voor een nieuwe afspraak en plan een aantal social media activiteiten in voor de komende week.

Advertentiemateriaal

Na het ontwerpen van een nieuwe huisstijl voor UniePlaza in Culemborg en het introduceren van een geheel nieuwe website is nu het moment aangebroken om lokaal wat extra aandacht te gaan genereren. We willen de inwoners van Culemborg & omgeving graag laten kennis maken met de diensten van UniePlaza en ze uitnodigen om te komen ‘werken & ontmoeten’ in het duurzame pand van UniePlaza. In de maand september zal het nieuwe advertentiemateriaal dan ook in diverse uitingen te zien zijn…

 

Koffie …met M erbij

Begin van de week ontving ik via LinkedIn een berichtje “Graag willen we een nieuwe huisstijl invoeren. De huidige is verouderd en wat mij betreft onvoldoende dynamisch. Een nieuwe website is hier ook een onderdeel van. Is dit iets waar jij je momenteel nog mee bezighoudt of wil houden?“.

Jazeker, daar krijgt …met M erbij energie van! Super leuk, dus stapte ik vrijdag in de auto – met een koffiemok in de tas – voor een kennismaking in het centrum van Den-Bosch.

 

Social media

Dat social media bijdraagt aan het verhogen van je ‘know – like – trust’ factor staat vast. Ook de social media activiteiten voor Bed & Breakfast Hoornaar beginnen inmiddels hun vruchten af te werpen. Ik probeer dan ook met regelmaat iets van me te laten horen op de diverse …met M erbij en Bed & Breakfast Hoornaar kanalen, ook als ik even een paar dagen in het buitenland ben ;-).

 

Creatieve groet …met M erbij

 

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren