Logo Kika Kids Run 2017 – vloggen …met M erbij

30-08-2017

We pakken de camera weer in de hand, …met M erbij gaat na een korte ‘zomerstop’ weer vloggen over haar werkzaamheden, werkweek en opdrachten. In deze vlog geef ik je onder andere een impressie van het ontwerpproces voor het Kika Kids Run 2017 logo en een preview van het presentatiefilmpje voor Bed & Breakfast Hoornaar.

Logo Kika Kids Run 2017

In deze vlog neem ik je mee in het ontwerp proces van het logo voor de Kika Kids Run 2017. Een super mooi initiatief van Gerrit den Hartog. Hij gaat in februari 2018 in Tokio meelopen met de marathon. Om zoveel mogelijk geld op te halen in de aanloop naar dit evenement organiseert hij, gelijk aan 2015, weer een Kida Kids Run in Hoornaar in samenwerking met de CBS Samen op Weg en OBS Klim-Op.

Voor de uitingen rondom dit evenement zocht hij een mooi pakkend logo, dat aansluit op het Thema, rekening houdend met de kleuren van Kika en de leeftijd van de kinderen (basisschoolleeftijd). Hiervoor ben ik gestart met het maken van een moodboard, heb ik een aantal logo concepten uitgewerkt en is er een keuze gemaakt voor een definitief logo voor de run op 5 oktober 2017 in Hoornaar. Bekijk snel bovenstaand filmpje om het eindresultaat te bekijken. Wil je Gerrit supporten? Check dan zijn Facebook pagina: Gerrit4Kika

 

Promotiefilm Bed & Breakfast Hoornaar

Deze week ben ik begonnen met het maken van een aantal videoshots bij Bed & Breakfast Hoornaar. Het idee is ontstaan om, naast de presentaties van foto’s op de website www.bbhoornaar.nl ook een korte video-impressie te tonen. Ik geef je in deze vlog alvast een sneak-preview van het filmen van het appartement. Binnenkort volgt het eindresultaat 😉

Creatieve groet …met M erbij

 

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren