Samen varen – vloggen …met M erbij

05-05-2017

Een nieuw avontuur is begonnen, bij een vertrouwde ‘captain’. Ik ben sinds een paar weken weer ‘samen aan het varen’ met Ernest Hoen. Samen hijsen we de zeilen en gaan we congres- en vergadercentrum UniePlaza in een nieuw jasje steken en de bedrijfsactiviteiten uitbreiden. Wederom een super gave opdracht voor …met M erbij. In deze vlog introduceren we onze samenwerking 😉

Netwerken

Een paar maanden geleden heb ik onderstaande quote op social media gepost:

Networking is not collecting contacts!
Networking is planting relations.

Ik sta vierkant achter deze quote en ervaar dat het – voor mij althans – ook echt zo werkt. Ik ben geen type dat netwerkborrel na netwerkborrel afstruint om visitekaartjes te verzamelen. Enerzijds omdat ik die drempel heel hoog vind (die zou best wat lager kunnen, #leermomentje), maar anderzijds past het gewoon niet bij me. Wat past dan wel? Warme contacten en langdurige relaties. Samen bouwen aan iets moois en dat verder uitbouwen.

Samen varen

Zo belde Ernest Hoen mij een paar weken geleden op een woensdagmorgen op. Er was zoiets leuks op zijn pad gekomen. En hij was op zoek naar iemand die hem kon helpen om de marketing & communicatie hiervoor op te starten, hem te helpen bij de (her)inrichting en een nieuwe huisstijl te ontwerpen. Hij koesterde de herinneringen aan onze samenwerking tijdens het Schouten Global project in de Volvo Ocean Race 2014-15, of ik eens koffie wilde komen drinken. Zo gezegd, zo gedaan… Het vervolg van deze afspraak zie je in bovenstaande vlog 😉

Avontuur volgen?

Vind je het leuk om Ernest en mij te volgen op dit avontuur? Blijf ons dan volgen via:

# LinkedIn Ernest
# LinkedIn Mariëlle
# Facebook …met M erbij

Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken om het zalen- en congrescentrum UniePlaza in Culemborg te komen bekijken.

Groetjes,

Marielle de Bruijn ...met M erbij

 

 

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren