Fotoshoot – vloggen …met M erbij

13-03-2017

Regelmatig post ik een update op mijn social media kanalen over mijn marketing support & vormgeef opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Meestal gebruik ik hiervoor een foto van het eindresultaat/ het communicatiemiddel. Of een quote die betrekking heeft op de opdracht, in combinatie met een tekst. Dat dit ook anders kan, dat laat ik je hier zien in mijn eerste VLOG, over de voorbereiding van een fotoshoot op locatie 😉

Authentieke beelden met behulp van een fotoshoot op locatie?

Wil jij ook aan de slag met authentieke beelden? Een beeldbank opbouwen van je bedrijf en de mensen die er werken? Brainstormen over de mogelijkheden van het vastleggen van werkzaamheden & processen door middel van fotografie? En de mogelijkheden van eigen foto’s doorvertalen naar diverse communicatiemiddelen zoals posters, brochures, flyers of een website?

Ik maak graag een afspraak met je om de mogelijkheden van een fotoshoot op locatie door te nemen.

Samen maken we er iets moois van.
Samen …met M erbij.

Groetjes,

Marielle de Bruijn ...met M erbij

 

 

Wat opdrachtgevers zeggen...

Testimonials

Ik gebruik cookies om er zeker van te zijn dat mijn website zo goed mogelijk werkt. Als je mijn website blijft gebruiken, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat :-) Voor meer info verwijs ik je naar de privacy verklaring van ...met M erbij.
Annuleren